You are currently viewing Itt a Foci EB! Futballos produkciók és aktivitások rendezvényekre
Football aktivitások

Itt a Foci EB! Futballos produkciók és aktivitások rendezvényekre

Magyarország futball-lázban ég, köszönhetően az Európa Bajnokság közeledtéhez, ahol büszkén képviseli hazánkat a magyar válogatott. Eddigi sikereiknek köszönhetően a remények magasra szöktek, és az emberek szerte az országban közösségeket alkotva, együtt szurkolnak csapatunknak.

Munkatársaimmal készen állunk arra, hogy a rendezvényszervezők számára különleges élményeket közvetítsünk. Segítünk Önnek abban, hogy olyan fellépőket, futballzsonglőröket és izgalmas futballaktivitásokat biztosítsunk eseményéhez, amelyek garantáltan emelik a hangulatot és még több örömet hoznak a közösen szurkoló közönség számára. Bízza ránk, hogy a futball szenvedélyét varázslatos művészeti és szórakoztató elemekkel ötvözzük, hogy eseménye felejthetetlen legyen. Nem lesz unalmas a rendezvénye a meccs előtti várakozásban, a félidő szünetében és a mérközés utáni buli megszervezésében is segítünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és hagyja, hogy a Kapusi Műsorszervező Iroda segítsen megvalósítani az Ön elképzeléseit!

football freestyler

Különleges attrakcióink között szerepelnek a labdazsonglőrök, vagy nemzetközi nevükön a futballfreestylerek. Ők nem egyszerű cirkuszi zsonglőrök, hanem a futball labdával végrehajtott lenyűgöző trükkök mesterei, akik fejelésekkel, cselezésekkel és látványos mutatványokkal szórakoztatják a közönséget. A showműsor végeztével a nézők is aktív résztvevőivé válnak az eseménynek: a freestylerek bevonják őket a játékba, tanítanak nekik trükköket. Ez az aktivitás kiválóan alkalmas mind gyerekek, mind felnőttek számára, garantálva az együtt töltött idő minőségét és az esemény sikerét.

aktivitások

Amennyiben a rendezvény helyszíne lehetőséget biztosít nagyméretű játékok számára, a Kapusi Műsorszervező Iroda szívesen ajánlja a foci dartsot, ami egy izgalmas és innovatív játék. Képzelje el egy hatalmas, ugrálóvárakhoz hasonló méretű darts-táblát, amelyre a játékosok speciális futballlabdákat rúgnak, és ahol a labda pontosan a célpontokhoz tapad. Ezt a játékot a hagyományos darts szabályaival játsszák, csak itt labdával és sokkal nagyobb méretben.

Élő csocsó

Remek focis játék az embercsocsó vagy élőcsocsó is, ahol a bábok helyett valódi emberek veszik át a szerepet, és egy életnagyságú csocsópályán fociznak.

Foci óriáscipőben

Óriás focicipőben kihívás a játék és nagyszerű élményeket garantál.

Hűha! Itt a méret a lényeg! Ekkora nagy focilabdával izgalmas a játék. Nagyon jó aktivitás az EB kísérő rendezvényeihez.

asztali foci

Természetesen kisebb méretű játékokkal is rendelkezünk, mint a csocsó, gombfoci és asztalifoci, amelyeket szívesen biztosítunk a rendezvénye számára, hogy minden résztvevő megtalálja a számára legizgalmasabb szórakozási lehetőséget.

 

Béreljen tőlünk a Futball EB-re focis játékokat, aktivitásokat, fellépő művészeket!

Kérjen árajánlatot!